Farvel sommer: Spar 25%* i vores End of Season Sale

Menu

Parfumdreams
Marbert 69 Vare

Marbert

Fordi skønhed er et spørgsmål om tillid

Med den enestående viden om den kvindelige huds specielle egenskaber og den kosmetiske knowhow grundlagde to kvinder i starten af 1930’erne brandet "Marbert", der siden da har udviklet særligt effektive hudplejeprodukter.

Firmaet arbejder under mottoet: Fordi skønhed er et spørgsmål om tillid.

Fremstillet af kvinder til kvinder, på den måde har Marbert vundet et stort tillidspotentiale hos sine kunder, således at firmaet allerede i midten af 50’erne var en af de førende på kosmetikmarkedet. Tilpasset til kvindens behov, der er i konstant udvikling, skal de plejeprodukter, der bedst egner sig til hende, kreeres

Med dette mål for øje udviklede Marbert en høj faglig kompetence ved kreationen af højkvalitative og teknologiske innovative hudplejeprodukter. Takket være innovativ teknologi og den mest moderne forskning er det lykkedes for Marbert at fremstille produkter, der fremmer den ungdommelige udstråling og vitaliteten i huden, og som er tilpasset kundernes individuelle behov: til enhver hudtype til rigtige produkt. Eksklusive formler og aktive, omhyggeligt udvalgte virkestoffer sørger for de afgjort effektive resultater.

Produktsortimentet fra Marbert tilbyder ansigtsplejeserier, der er letanvendelige og letforståelige, der suppleres af et plejeprogram til ansigtet, der står parat med løsninger til særlige behov og problemer.

Til udviklingen af sine kvalitetsprodukter anvender Marbert i sine laboratorier de nyeste teknikker og resultater inden for videnskaben. . Alle produkter er videnskabeligt og dermatologisk testede.

Vores service til dig

21% Værdikupon

Abonnér på nyhedsbrevet og få en rabatkode på 21%**

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.09.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Instagram
Tik Tok
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH