Farvel sommer: Spar 25%* i vores End of Season Sale

Menu

Parfumdreams
Acqua di Parma 60 Vare

Acqua di Parma

Sorry, leider konnten wir keine Produkte finden

Bitte entferne die gewählten Filter und versuche es erneut

Acqua di Parma hudpleje og parfume - luksuriøs og forførende

Der er en grund til, at der findes dufte, som holder. En af dem er "Colonia" fra det traditionsrige italienske mærke Acqua di Parma, som blev skabt af baron Carlo Magnanis tilbage i 1916. Siden da har parfumeproducenten ikke kun fokuseret på eksklusive dufte til kvinder og mænd, men har også adskillige krops- og hudplejeprodukter i sit eksklusive repertoire.

De forførende duftkreationer tager dig med til det blomstrende Italien, hvor noter af lavendel, moskus og peber leger med næsen i herreduftene, og blomsteraccenter af rose, magnolia og co. fortryller i dameduftene. Mangfoldigheden af dufte fra dette hus afspejler den italienske livsglædes livskraft og overflod og glæder sanserne.

Perfume og hudpleje fra Acqua di Parma - velvære for krop og sjæl

.

Aqua di Parma står ikke kun for eksklusive dufte til ham og hende, men også for krops- og hudplejeprodukter i en klasse for sig selv. Du finder ikke kun din yndlingsduft som deodorant eller aftershave tonic, men også plejende skægserum eller krops- og håndlotion. Produkterne supplerer hinanden perfekt og sikrer, at du føler dig godt tilpas i din hud hele dagen lang.

Elsker du duftene fra Aqua di Parma Parfum så meget, at du ikke vil undvære dem i dit eget hjem? Så har vi noget helt særligt til dig: Home Collection fra Aqua di Parma, som bringer din yndlingsduft ind i dine egne fire vægge med fine stearinlys og tilbehør, duftspredere og elegant tilbehør! Forkæl dine sanser med disse klassikere!

Vores service til dig

21% Værdikupon

Abonnér på nyhedsbrevet og få en rabatkode på 21%**

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.09.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Instagram
Tik Tok
Youtube
Copyright 2024 Parfümerie Akzente GmbH